Zeker leren lezen

PaswoordproblemenWe krijgen veel visite over de vloer bij de Alfabetcode. Gisteren, 26 september, was een topdag: 4876 keer zijn de pagina’s op deze website aangeklikt. In tien dagen tijd hebben we bijna 150 geregistreerde gebruikers. En of we daar blij om zijn!

Waar we ook blij om zijn:  Taalpost, de prachtige gratis e-mailnieuwsbrief die taalliefhebbers snel en goed informeert over de taalactualiteit, tipte ons gisteren als website van de week.

Waarschijnlijk heeft uw overweldigende belangstelling er wel iets mee te maken dat sommigen onder u zich wel hebben aangemeld, maar geen paswoord in hun mailbox hebben gevonden, zelfs niet bij de spam. Als dat zo is, laat u zich dan maar niet afschrikken: we willen u er wel degelijk graag bij. In vele gevallen staat u trouwens bij ons als gebruiker geregistreerd, maar is de mail met uw paswoord ergens in cyberspace blijven hangen.

De simpelste manier om dat op te lossen is deze: u gaat nog een keer naar de pagina Downloads, geeft uw naam of e-mailadres in (dezelfde naam of hetzelfde adres als bij uw eerdere poging) en vraagt een nieuw paswoord aan.

Als dat ook niet lukt, stuurt u ons gewoon via het contactformulier een mail. Dan laten we het niet meer aan de informatica over of u naar binnen mag. Dan laten we u gewoon persoonlijk binnen.

U bent hoe dan ook van harte welkom.

 

Nikslexie: de Alfabetcode-film

Klik op de afbeelding om de documentaire te bekijken.

Basiskoppelingen oefent u zo

Klanken herkennen? Letters schrijven? Basiskoppelingen maken? Klik op de afbeelding en kijk hoe dat gaat.

Vlotheid trainen gaat zo

Klik op de afbeelding om de tutorial te bekijken.

Verboden vraag: Kun je dyslexie voorkomen?

De Alfabetcode bij Van Gils en Gasten

Klik op de afbeelding om een fragment van het gesprek te bekijken.